from Definition for Ladies!

Det finns inget värre än en kvinna med massor av smink på. Det kan göra att du ser gammal och draggish. Jag bär inte smink offentligt men jag satte den på när du tar bilder eller göra videor av mig själv och ibland kan jag se ut dessa drag queens på TV. Här är ett tips för kvinnor som jag skulle vilja dela. Mindre är definitivt mer. Makeup bör förbättra din naturliga skönhet inte täcka det. Folk vill se ditt ansikte och inte en över överdrivna version av dig själv. Håll drottningen på bilderna men i offentliga visningar din sanna ansikte. Män gillar faktiskt ett nytt ansikte eller verkliga.

1361917963129336

Det är viktigt måste ha objekt av makeup varje kvinna borde äga. Alla kvinnor bör ha en bra långvarig mascara att förlänga ögonfransarna och få dem att sticka ut. Dessa falska ögonfransar är ett slöseri med tid och pengar. Ofta ser jag dem redo att falla av kvinnans ögonfrans kämpar för att hänga på för brinnande livet; enkel mascara kommer att göra susen. Du kan använda tydliga mascara ensam eller tillämpa först under svart mascara.

Jag är en förespråkare för läppglans eller ett neutralt läppstift men du bör spara läppstift för datum natt. För vardagsbruk skulle jag föreslå läppglans istället eller prova ett bra märke av Chap Stick att hålla läpparna ser mjuka och återfuktad. Eyeliner är en annan måste ha makeup objekt. Du kan gå för svart för en mörk dramatisk look eller en subtil användning av brunt. Jag skulle hålla sig borta från de ljusa färgerna för vardagsbruk. Tanken är att hålla ditt ansikte ser så nära naturlig som möjligt.

Do not bother med foundation och ögonskugga om du planerar att gå på en dag. Om du har fet hud, kan du använda en puderborste och sopa löspuder över ansiktet för att hålla huden från glittrande. Du bör undvika ansikte makeup om du är en tröja.

Ett annat tips att gälla för din makeup look är välpreparerade ögonbryn. Dessa små borste / kammar är perfekt för att hålla din ögonbryn uniform. Kamma ögonbrynen upp och sedan borsta dem i samma riktning för att hålla brynen ser trevligt och snyggt inte yvig och misskött. Det är viktigt att rengöra huden dagligen om du bära smink och återfuktar. Jag gillar Carols Dotter kropp gelé för att mjuka upp huden. Efter dessa tips kommer att hålla dig ung, naturlig och lättillgänglig.

Leave a Reply