from Definition for Ladies!

Designer festklänningar har varit särskilt djärv för 2017 Diskret utseende är ute och många kvinnor kö för att prova de djärva snitt, färger och stilar ses på banan i år. Här är några av de mest populära trender i designer festklänningar stockholm i år:

fest-klanning

Ljusa och även neonfärger är en iögonfallande trend att prova i år. Varma färger som rött, orange och rosa är särskilt kul i neon. En klänning i en elektrisk färg kommer alltid att stå ut i mängden. Solid färg neon klänningar fungerar särskilt väl i kontrast till svarta och vita accessoarer.

Skriver och mönster är en mångsidig ny trend och ett bra sätt att lägga till färg till en enkel festklänning. Många designer festklänningar har 70-talet inspirerade blommor, djur och art déco utskrifter uppdateras för den moderna flickan. Retro tryck omarbetade med abstrakta mönster och fantasi färger är vad föra denna trend i 2017.

2017 är ett mousserande år för mode. Stora ädelsten utsmyckningar, små paljetter och tyger med ett metalliskt skimmer är alla på trenden i år. Ett mousserande festklänning drar alltid ögat och denna trend kan återspegla en mängd olika personligheter. Strass och större pärlor tenderar att läsa så mycket rock’n’roll medan paljetter och metallic är mer klassiskt feminina.

Strapless och en axel utseende har gynnats på röda mattan i år. Klänningar som ger uppmärksamhet till axlarna och kragen ben är klassisk och sexig. En axelbandslös cut är ett tidlöst sätt att visa upp precis rätt mängd hud. En en-axlade klänningen är elegant och lätt att dra av för många olika tjejer. Båda ser fantastisk med ett par dangly örhängen.

Form passande ”kropps con” 20-tals klänningar är en populär kändis trend 2017 Även om många tjejer tycker huden täta look hotfull, med rätt mönster, klippa och accessoarer denna trend kommer att arbeta med en mängd olika kroppstyper. Många designer festklänningar i denna stil använder geometriska färg blockering tekniker för att skapa en illusion av en smalare figur. En intressant urringning och några kreativa tillbehör arbetar också för att dra ögat uppåt.

Tulle och befjädrade kjolar är en stor trend för den sanna flickaktigt flicka. På en klänning, dessa voluminösa kjolar brukar jämföras med ett strukturerat och även corseted livstycket att skapa en look som är både nyckfull och edgy. Denna trend ses ofta i en ombre mönster från ljust till mörkt.

Flödande maxi klänningar är en annan favorit 2017 mode. Festklänningar med långa svepande kjolar har en enkel bohemisk elegans. Bäst av allt, till skillnad från många festklänningar, långklänningar är exceptionellt bekväm och lätt att bära. Även om de tänkte ofta på som informellt, en långklänning med en axelbandslös snitt och en färg gör en stor festklänning när uppklädd med rätt tillbehör.

Mermaid klänningar är ett annat bra sätt att bära långa klänningar 2017. Denna stil belyser kurvor och skapar dramatisk stil med en växande svans. Även om en sjöjungfru klänning ser bra ut i alla färger, många flickor fortsätter undervattenstema genom att välja skimrande tyger i blues eller greener.

Alternativen är oändliga för dig att välja mellan när det gäller att hitta en designer partyklänning för nästa fest evenemang, men du kan vara säker på att det kommer att finnas något för alla.

Comments are closed.