from Definition for Ladies!

Mexikanska Silver kräver lite kunskap. Om du går i pension till Mexiko eller bara på en semester, är Mexiko Silver säker på att vara ett objekt av intresse förr eller senare.

silver-jewelryIngen tvekan när du går stränderna i Mexiko eller handla downtown i en turistort, kommer du att ha folk närma dig att sälja dig silver. Eller du kanske bara ser en fin bit av silversmycken i ett skyltfönster.

Här är en liten shopping guide Om Silversmycken i Mexiko, liksom andra platser.

Sterling Silver kommer att stämplas ”Sterling” eller ”922”. Numret 922 betyder att objektet är 92,2 procent silver, vilket gör det ”sterling” Min hobby är att göra smycken, och pundet är den enda silver jag arbetar med. Sterling polerar upp väldigt fint och det är ungefär så nära ren som du vill komma med smycken.

Ren, är 100 procent silver kallas ”fine” silver och ibland stämplad ”1000 procent fin” Det är egentligen för mjuk för de flesta smycken, och därför inte används så mycket.

Det finns en annan silver som har kommit in på marknaden under de senaste åren, så kallade, Argentium 930 silver. Det är aldrig mindre än 93% silver och bör stämplas ”AS925” ”925” eller ”sterling”. Argentium silver har en touch av germanium i det som starkt förbjuder matt. Detta är ett stort plus, när man köper smycken.

Smycken stämplat ”alpacka” är en nickellegering, som kallas ”nysilver” eller ”tyska silver” och bör undvikas, eftersom den inte innehåller något silver alls, och kommer att förlora sin lyster, nästan innan du kan få det hem.

Det finns många bra människor, som säljer fina silversmycken, inklusive de som arbetar längs stränderna. Det är dock, i ditt bästa intresse att du kontrollerar märkningen på smycken, innan du köper den. Kom ihåg att om priset är för bra för att vara sant, är det förmodligen. Handla klokt så att du njuta av dina souvenirer många år framöver.

Comments are closed.